Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-27@13:43:21 GMT

آموزش و پرورش، گفتمان اصلی تصمیم سازان کشور باشد

تاریخ انتشار: ۱۴ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۹۷۵۰۷۳

آموزش و پرورش، گفتمان اصلی تصمیم سازان کشور باشد

رئیس سازمان مدارس غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی گفت: معلمان در فرایند تحول و توسعه کشور و تربیت نیروی انسانی نقش اصلی را ایفا می‌کنند.

به گزارش ایسنا، مجتبی زینی‌وند در جلسه گردهمایی معلمان مدارس خرید خدمات آموزشی منصور نفر و موسسه آموزشی غیر دولتی سپهر معرفت که در سالن فرهنگی سیدالشهدا برگزار شد، با بیان اینکه در طرح بسته حمایتی و طرح خرید خدمات آموزشی گذشته شاهد ارتقاء وضعیت آموزشی دانش آموزان بوده‌ایم، گفت: امسال چهارمین سال اجرای طرح خرید خدمات آموزشی است که رویکرد آموزش و پرورش تقویت این طرح است و رئیس جمهور نیز از این مدل مشارکتی حمایت می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: موسسان غیردولتی با نیت خداپسندانه در راه تعلیم و تربیت فرزندان کشور خدمت می‌کنند و ما نیز در این مسیر از هیچ کمکی دریغ نمی‌کنیم که این تلاش‌ها بدون عشق به تعلیم و تربیت میسر نیست.

رئیس سازمان مدارس غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی گفت: مهم‌ترین کارکرد آموزش و پرورش رشد شخصیتی و تربیت نوجوانان و جوانان بوده و دنیا ی امروز به این ضرورت پی برده است و توانایی، قدرت و تصمیم‌سازی از آن کشورهایی است که ابزار دانش و نوآوری را در دست داشته باشند.

وی با بیان اینکه داشتن جامعه‌ای توسعه یافته و دارای قدرت اقتصادی، صنعتی و علمی بالا مستلزم تربیت و ساختن انسانی قدرتمند، خلاق، فکور و متفکر، پویا و دارای مهارت و توانایی فنی و علمی است، گفت: اگر قرار است چنین اتفاق بزرگی در کشور رخ دهد یقینا باید آموزش و پرورش و رکن بسیار مهم آن یعنی معلم به عنوان محور دانایی و دانش در مرکز این تحول و نگرش قرار گیرد.

وی با اشاره به اینکه صاحب‌نظران توسعه محور دو منابع انسانی و طبیعی را در بحث توسعه کشور مهم می‌دانستند، افزود: این مساله جز با آموزش و پرورش امکان پذیر نیست و نقش معلم در فرایند تحول و توسعه کشور باید مورد توجه قرار گیرد و آموزش و پرورش گفتمان اصلی تصمیم سازان کشور باشد.

رئیس سازمان مدارس غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی با اشاره به تعبیر بسیار مهم سخنان مقام معظم رهبری (مدظله العالی) که فرموند آموزش وپرورش باید کانون خلق دنیای آینده باشد اشاره کرد و افزود: وظیفه امروز همه ما در آموزش وپرورش تلاش برای توسعه کشور بر محور آموزش خلاق، فعال و پویا برای ساختن نسل آینده است.

وی بیان کرد: اگر بخواهیم آموزش‌ها در مدارس در مسیر توسعه پایدار باشد، باید دانش آموزان را با تصویر درستی از آینده آشنا کرده و آنها را نسبت به آینده خوشبین کنیم و همچنین باید داده‌های گذشته و یافته‌های امروز را به آنها آموزش دهیم.

رئیس سازمان مدارس غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی اظهار کرد: اگر بتوانیم دانش آموزان را با تفکری خلاق، کنجکاوانه، فکور و نقاد تربیت کنیم گامی در مسیر توسعه پایدار برداشتیم. باید دانش آموزان را از آموزه‌های حافظه محور به آموزش‌های خلاق و کاربردی محور شیفت دهیم. همچنین در آنها فرهنگ قدردانی، مسئولیت‌پذیری و پاسخگویی را احیا کنیم.

زینی‌وند افزود: اگر بخواهیم دانش آموز امروز به هویت تاریخی و ملی خود افتخار کند و برای آینده خوشبین باشد و انگیزه لازم را داشته باشد، راهی به جز تغییر داده‌های امروزی نداریم.

وی با اشاره به اینکه ضرورت امروز وجود دانش آموز خلاق و توانمند و با مهارت است، گفت: تربیت و آموزش انسان خلاق و تولید ثروت و اشتغال در نظام آموزشی پویا به وجود می آید. در چنین شرایطی تولید، اشتغال، امنیت اجتماعی، فرهنگی ایجاد می‌شود و بر همین اساس آموزش و پرورش با رشد و توسعه، تقویت اقتدار ملی و تولید سرمایه‌های مادی و معنوی و انسجام اجتماعی پیوند ناگسستنی دارد.

زینی‌وند با اشاره به رسالت مهم موسسان و راهبران آموزشی در مدارس درمشارکت دادن اولیا دانش آموزان در فرآیند تصمیم گیری بیان کرد: امروزه منابع فکری و فرهنگی دانش آموزان محدود به کتاب و محصور در کلاس درس و مدرسه نیست و رشد روز افزون شبکه‌های مجازی در سایه تحولات اجتماعی به گونه‌ای است که اگر همراهی و هم نوایی، همدلی و مشارکت اولیا در فرآیند برنامه‌های آموزشی و تربیتی مدارس نباشد، این شبکه‌های مجازی نه تنها فرصتی برای اعتلای سطح فکری و دانش آموزی نخواهند بود، بلکه تهدیدی جدی خواهند بود.

رئیس سازمان مدارس غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی اظهار کرد: با تشکیل جلسه اولیا و مربیان باید خانواده‌ها را در امور مدرسه مشارکت داد.

بنابر اعلام روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان مدارس غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی، وی در مورد طرح خرید خدمات آموزشی بیان کرد: هنوز بخشی از معوقات این طرح به موسسان باقی مانده و باید به گونه‌ای عمل کنیم که این مساله برطرف شده و این طرح امسال تداوم یابد.

زینی‌وند یادآور شد: مدارس طرح خرید خدمات آموزشی در مناطق محروم به ارتقای وضعیت آموزشی و پرورشی مدارس کمک کرده و امیدواریم با حمایت رئیس جمهور، وزیر آموزش و پرورش و مسئولان امر این مدل مشارکتی تداوم یابد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۷۵۰۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت گروه‌های جهادی در نوسازی مدارس استفاده شود

استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: باید از گروه‌های جهادی، دانش آموزان و همچنین مشارکت مردم برای بازسازی و زیباسازی و نوسازی مدارس استفاده کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، غلامعلی حیدری امروز در شورای آموزش و پرورش استان چهارمحال بختیاری، اظهار داشت: باید یک کارگروه برای برنامه‌ریزی مقدمات همایش مجمع خیرین صورت گیرد و مسئولیت تمامی افراد مربوطه مشخص شود.  

وی گفت: در این همایش تنها خیرین گذشته حضور نداشته باشند بلکه خیرین جدید نیز دعوت شوند و تعهدات لازم را داشته باشند تا یک تحولی را متفاوت با همایش‌های گذشته، شاهد باشیم.

استاندار چهارمحال و بختیاری با تاکید بر استفاده از ظرفیت گروه‌های جهادی، مطرح کرد: باید از گروه‌های جهادی، دانش آموزان و همچنین مشارکت مردم برای بازسازی و زیباسازی و نوسازی مدارس استفاده کرد.

وی با تاکید بر برگزاری مراسمی در شأن معلمان، اظهار داشت: هفته معلم زمان خوبی است تا از این قشر زحمتکش و تاثیرگذار تجلیل شود، امید است مراسمی در شأن معلمان استان با برنامه‌ریزی خوب برگزار و از خانواده شهدای معلم نیز سرکشی و تجلیل شود.

حیدری با تأکید بر انجام جهاد تبیین، تصریح کرد: باید آموزش و پرورش در این دو سال خدمات خود را به خوبی اطلاع‌رسانی کند. رتبه‌بندی معلمان، استخدامی‌ها و کمک‌های فرهنگی، اعتباراتی که تخصیص داده شده و توسعه زیرساخت مدارس، ایجاد چمن‌های مصنوعی بسسار در ظرف 2 سال و ... اقدامات خوبی است که همه باید در نشست خبری با رسانه‌ها بیان شوند.

استاندار چهارمحال و بختیاری بیان داشت: بروشورهای در خصوص اقدامات انجام شده در دو سال اخیر تهیه و در بین خیرین و افراد ذی نفوذ توزیع شود. امتحانات نهایی فرصتی برای چیدن میوه یک سال تلاش دانش آموزان و والدین آنها است لذا باید اهتمام لازم جهت برگزاری آزمون بدون دغدغه در یک شرایط مناسب را داشت.

وی تصریح کرد: حداقل 12 جلسه شورای آموزش و پرورش در سال باید در شهرستان‌ها برگزار شود. باید یک برنامه‌ریزی ویژه در خصوص آموزش و پرورش عشایر داشت تا آموزش کافی و لازم به دانش آموزان داده شود.

حیدری در پایان خاطرنشان کرد: هر قدر در دانشگاه فرهنگیان هزینه شود نوعی سرمایه‌گذاری است و باید برای سال آینده برنامه‌ریزی دقیقی داشت تا دغدغه‌ای در زمینه کمبود معلم و سرویس مدارس و هر آنچه که مربوط به مدرسه و دانش آموزان است وجود نداشته باشد.

انتهای پیام/7540

  

دیگر خبرها

  • ظرفیت گروه‌های جهادی در نوسازی مدارس استفاده شود
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری
  • آزمون‌های نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است
  • کیفیت بخشی مدارس مهم‌تر از توسعه کمی آن‌ است
  • شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود/ جزئیات اجرای نظارت آنلاین
  • چرا اردستان معاونت آموزشی و پرورشی ندارد؟
  • نظام آموزشی اردستان، معاونت آموزشی و پرورشی ندارد
  • هوشمند سازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • پایان دوره توانمند سازی معاونین و مربیان پرورشی مدارس سمپاد در قم