Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش ضمن بیان اینکه با رفع ایرادات خرید خدمت آموزشی، می شد از این طرح به عنوان یک مکانیزم ارائه خدمات آموزشی و پرورشی در مناطقی که امکان استخدام تمام وقت یک معلم نبود، مورد استفاده قرار گیرد گفت: در دوره‌ای این مکانیزم مورد استفاده قرار گرفت و نمایندگان مجلس هم مخالفت می کردند و بخشی از برخوردها هم سیاسی بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، مرتضی شکوهی اظهار کرد: با توجه به اینکه آموزش و پرورش در موقعیت‌های مختلفی الزام به ارائه خدمات آموزشی و پرورشی دارد و همچنین به دلیل تنوع زیاد دانش آموزان در اقصی نقاط کشور، نیاز به اتخاذ ساز وکارهای متفاوت برای ارائه خدمات آموزشی و پرورشی احساس می شود.

وی افزود: ساز و کارها حتما باید متناسب با روح آموزش و پرورش باشد و عدالت آموزشی را تحت تأثیر قرار ندهد. در دوره‌ای این مکانیزم مورد استفاده قرار گرفت و نمایندگان مجلس هم مخالفت می کردند و بخشی از برخوردها هم سیاسی بود.

مدیر آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: این روش ارائه خدمات آموزشی ایرادات و نقص‌هایی هم داشت که قطعا با رفع آن‌ها، می شد به عنوان یک مکانیزم ارائه خدمات آموزشی و پرورشی در مناطقی که امکان استخدام تمام وقت یک معلم نبود، مورد استفاده قرار گیرد.

این مقام مسئول یادآور شد: خرید خدمات آموزشی الزاماً در مناطق روستایی و محروم مورد استفاده قرار نمی گیرد و ابزاری در اختیار آموزش و پرورش استان منطقه است تا در موقعیتی که بتواند از آن استفاده کند. هدف ما این است که معلمان با کیفیت و برخوردار از ویژگی‌های حرفه‌ای را به دانش آموزان ارائه دهیم.

شکوهی که در برنامه‌ای رادیویی صحبت می‌کرد، یادآورشد: امروز حدود ۳ هزار راهبر آموزشی در مناطق روستایی و کلاس‌های چندپایه در مناطق عشایری داریم که از بهترین‌های استان و منطقه هستند. دارای تحصیلات فوق لیسانس و دکترا بوده و تعدادی از مدارس به آنها سپرده می شود و به معلمان کمک می‌کنند تا روش‌های آموزشی را بهبود ببخشند.

مدیر آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به مخالفت مجلس با طرح خرید خدمت آموزشی گفت: مجلس اختیاراتی دارد و می‌تواند با موضوعی موافقت یا مخالفت کند، اما مخالفت و یا موافقت با یک موضوع بدون بررسی پیامدها و آثار دقیق آن درست نیست. البته حتما نقص‌ها و ضعف هایی وجود داشته که می شد آن را برطرف کرد و از این ظرفیت استفاده کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سرباز معلم طرح خرید خدمات آموزشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۰۱۷۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه آموزش‌های مهارتی به روستاییان و عشایر خوزستان

به گزارش خبرنگار مهر، شهرام ملایی هزاروندی بعد از ظهر امروز شنبه در گفت‌وگویی رسانه‌ای بیان کرد: در راستای توسعه، تبیین اهمیت مهارت آموزی و توانمند سازی روستاییان و عشایر استان در سال گذشته تعداد چهار هزار و۲۸۸ نفر آموزش‌های مهارتی را فرا گرفتند.

وی افزود: این آموزش‌ها در قالب ۷۵۰ هزار و ۹۹ نفر ساعت در حرفه‌هایی از قبیل پرورش زنبورعسل، پرورش قارچ خوراکی، پرورش گیاهان دارویی، زعفران کاری، سرمه دوزی، خیاطی، قالیبافی و… بوده است.

ملایی هزاروندی، اجرای دوره‌های آموزشی مهارت در روستاهای خوزستان را بر مبنای نیاز بازار کار و با توجه به شرایط اقلیمی هر منطقه برشمرد و اظهار کرد: آموزش و ارتقای مهارت روستاییان از عوامل مهم در تقویت و پایداری توسعه روستایی است.

وی با اشاره به اولویت سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای در آموزش به روستاییان، عشایر و مناطق محروم گفت: اثربخشی و تأثیرگذاری بیشتر آموزش‌های مهارتی، کمک به توسعه اقتصادی، عدالت آموزشی در مناطق روستایی، توانمندسازی زنان روستا، افزایش درآمد و کاهش هزینه‌های خانوار و در نهایت ماندگاری ساکنان در روستاها از اهداف اجرای آموزش مهارتی در این مناطق است.

ملایی هزاروندی با بیان اینکه آموزش‌های مهارتی در روستاها نیازمند توسعه و تقویت است، تاکید کرد: ارتقای مهارت‌های شغلی و مهارتی در بین روستاییان و عشایر نقش مهمی را برای جلوگیری از مهاجرت به شهرها دارد و از این رو دهیاران روستاها می‌توانند در نقش روایتگران و تبیین این حوزه ظاهر شوند و فنی حرفه‌ای را در تحقق اهداف یاری کنند.

کد خبر 6090281

دیگر خبرها

  • ارائه آموزش‌های مهارتی به روستاییان و عشایر خوزستان
  • آزمون‌های نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است
  • جزئیات ثبت سفارش کتاب‌های درسی اعلام شد
  • ارائه خدمات «مشاوره‌ای – آموزشی»، آنلاین و حضوری مرکز روانشناختی «جهت» برای عموم
  • لزوم ایجاد فضا‌های آموزشی و تربیتی در آموزش و پرورش
  • چرا آموزش مهارت به کارگران ضرورت دارد؟
  • شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود/ جزئیات اجرای نظارت آنلاین
  • جشنواره نوآوری و فناوری دانش آموزی در تبریز برگزار می شود
  • چرا اردستان معاونت آموزشی و پرورشی ندارد؟
  • نظام آموزشی اردستان، معاونت آموزشی و پرورشی ندارد