Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا- طرح خرید خدمات آموزشی که چند سالی است در نظام آموزش کشور جا خوش کرده اکنون با انتقادهایی همراه است؛ به گونه‌ای که سرپرست معاونت متوسطه وزارت آموزش و پرورش این طرح را فقط برای اجرا در قالب طرح برون‌سپاری آموزش‌های مهارتی مناسب می‌داند.

سرپرست معاونت متوسطه وزارت آموزش و پرورش در گفت و گو با خبرنگار حوزه آموزش ایرنا با اشاره به اینکه بهترین نوع خرید خدمات آموزشی، برون‌سپاری آموزش‌های مهارتی به خارج از محیط مدرسه است، گفت: این کار اکنون در رشته‌های مهارتی و شاخه کاردانش در حال انجام است و بهتر است دو طرح خرید خدمات آموزشی و برون سپاری آموزش‌های مهارتی یکسان دیده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


«عبدالرسول عمادی» اظهار داشت: خرید خدمات آموزشی اگر به این معنا باشد که از شرکت‌ها یا موسسات آموزشی خدمات دریافت کرده و معلمان زیر پوشش آن شرکت‌ها باشند این طرح به هیچ وجه موفق نخواهد بود؛ اما اگر با بهره گیری از طرح برون سپاری، آموزش رشته‌های مهارتی در مکان‌های تولیدی و موسسات خدماتی باشد، مشکلی ایجاد نخواهد کرد.
وی با اشاره به اینکه برای تامین نیروی مورد نیاز وزارت آموزش و پرورش می‌توان از روش‌های دیگری همچون بکارگیری حق‌التدریس آزاد، افزایش ضریب اشتغال شاغلان و به کارگیری بازنشستگان استفاده کرد، گفت: خرید خدمات آموزشی را به دو دلیل طرح موفقی نمی‌دانم.
سرپرست معاونت متوسطه وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: اول اینکه تامین اعتبار حقوق معلمان خرید خدمات آموزشی به دلیل به تاخیرافتادن با مشکل مواجه می‌شود و نکته دیگر اینکه شان معلمی به ویژه در جمهوری اسلامی ایران اقتضائاتی دارد. به این معنا که آموزش و پرورش یک امر حاکمیتی است و معلم باید تحت اشراف نظام رسمی تعلیم و تربیت و تولیت معلم باید با ادارات کل آموزش و پرورش باشد.
عمادی با تاکید بر اینکه ما نباید تولیت معلمان را به شرکت‌ها و موسسات خارج از آموزش و پرورش بسپاریم و به همین دلیل فرایند خرید خدمات آموزشی باید آخرین اولویت ما باشد، گفت: اگر خرید خدمات آموزشی به معنای خرید خدمت از مدارس غیردولتی باشد ایرادی ندارد و قبلا هم بوده به این صورت که به ازای هر معلمی که به مدارس غیردولتی مامور می‌شد، تعدادی دانش‌آموز باید بدون شهریه پذیرش می‌شدند.
وی یادآورشد: اگر اکنون نیز این رویه دنبال شود که سرانه دانش‌آموزی به ازای پذیرش دانش‌آموز بدون دریافت شهریه در مدارس غیردولتی بپردازیم و معلمی که در آن مدارس تدریس می‌کنند توسط وزارت آموزش و پرورش گزینش شود طرح خرید خدمات آموزشی مناسب است؛ در غیر این صورت باید از اجرای این طرح اجتناب کرد.

** دانش آموزان نخبه باید جذب هنرستان ها شوند
سرپرست معاونت متوسطه وزارت آموزش و پرورش در خصوص هدایت دانش آموزان نخبه به سمت مدارس فنی‌وحرفه ای و کاردانش نیز گفت: تاسیس مدارس استعدادهای درخشان در این حوزه از جمله برنامه‌های در دست اقدام است و باید کاری کنیم تا دانش‌آموزان نخبه جذب هنرستان‌های فنی‌وحرفه ای و کاردانش شوند.
عمادی بیان کرد: اکنون این برنامه در حال مطالعه و بررسی است تا امکانی برای دانش آموزان تیزهوش فراهم شود که بتوانند در هنرستان‌ها درس بخوانند.
وی با تاکید بر اینکه باید برای دانش‌آموزان چشم‌اندازی از مشاغل آینده ترسیم کنیم تا در هدایت تحصیلی درست انتخاب رشته کنند، تصریح کرد: اکنون اغلب دانش‌آموزان به دلیل تمایل به مشاغل پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی به سمت رشته علوم تجربی گرایش دارند و این مساله باعث شده شاهد کاهش دانش‌آموزان رشته ریاضی باشیم.
وی اضافه کرد: متولیان امر از جمله رسانه‌ها باید برای خانواده‌ها و دانش‌آموزان ترسیم کنند که رشته علوم‌تجربی چشم انداز مناسبی برای آینده شغلی نخواهد داشت زیرا اکنون حدود 650 هزار دانش‌آموز رشته تجربی در کنکور شرکت می‌کنند که تنها 10 هزار نفر آنان پذیرفته می‌شوند البته اگر از این تعداد، سهمیه‌ها را هم کم کنیم تنها 5 یا 6 هزار صندلی باقی می‌ماند.
علمی**1883** 1055**9157

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علمي آموزشي آموزش و پرورش خدمات آموزشي برون سپاري

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۹۵۶۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دوره‌ی آموزش خبرنگاری در دبیرستان شاهد سردار شهید قاجاریان نیشابور

 به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خراسان رضوی، معاون پرورشی دبیرستان شاهد سردار شهید قاجاریان در حاشیه این کلاس آموزشی گفت: این دوره آموزشی خبرنویسی با هدف پیشرفت مهارت دانش آموز خبرنگاران جدید و افزایش مهارت آنها در خبر نویسی برگزار شده است.
حسین سرداری با اشاره به اینکه این دوره در دو روز پیش بینی شده افزود: مدرس این دوره سجاد سرداری نیا دانش آموزخبرنگار پانا‌ی مدرسه است که با حضور بیش از ۱۵ خبرنگار دبیرستان برگزار شد.
حسین سرداری گفت: امیدواریم که این دوره باعث پیشرفت دانش آموزان در حوزه‌ی خبر نویسی شود و ما شاهد پیشرفت آنها در این رشته باشیم.

دیگر خبرها

  • خراسان رضوی ۲۰ هزار بازمانده از تحصیل دارد
  • علت افت تحصیلی دانش‌آموزان در آزمون‌های نهایی چیست؟ + تاریخ برگزاری امتحانات
  • بودجه مناسب برای بروزرسانی تجهیزات فنی‌و‌حرفه‌ای مهاباد در نظر گرفته می‌شود
  • بازدید سرزده فرماندار مهاباد از کارگاههای فنی و حرفه‌ای
  • طرح نوآورانه و متفاوت در یک مرکز آموزشی قم
  • برگزاری آزمون سمپاد مهارتی در ۱۱ استان کشور
  • آزمون‌های نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است
  • جزئیات ثبت سفارش کتاب‌های درسی اعلام شد
  • دوره‌ی آموزش خبرنگاری در دبیرستان شاهد سردار شهید قاجاریان نیشابور
  • جشنواره نوآوری و فناوری دانش آموزی در تبریز برگزار می شود