Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-04-28@06:15:02 GMT

تبعیض در آموزش‌و‌پرورش زمینه‌ساز فساد است

تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۱۳۹۷۳۴

تبعیض در آموزش‌و‌پرورش زمینه‌ساز فساد است

مهدی شریفی‌نیک در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز با اشاره به طرح خرید خدمات آموزشی اظهار کرد: این طرح در زمان وزارت علی اصغر فانی مطرح شد و با وجود نقد‌های اساسی از سوی کارشناسان حوزه آموزش و پرورش همچنان از سوی دولت مورد حمایت قرار گرفته است.

وی درباره معانی طرح خرید خدمات آموزشی بیان کرد: خرید خدمات آموزشی به این معنا است که دولت به جای ارائه خدمات آموزشی آن را می‌خرد یا مدرسه دولتی‌ را به کار فرمایی واگذار می‌کند و به جای اینکه دانش آموز شهریه پرداخت کند، دولت به ازای هر دانش آموز سرانه‌ای را به کارفرما اختصاص می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جانشین بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان سیستان و بلوچستان با بیان اینکه طرح خرید خدمات آموزشی در ابتدا برای مناطق محروم و برای جبران کمبود نیرو مطرح شده بود ولی هرچه می‌گذرد این طرح در کشور فراگیرتر می‌شود، گفت: نیروی خرید خدمات باید مورد تایید گزینش آموزش و پرورش باشد؛ اما این گزینش‌ها عملا برای نیروهای طرح خرید خدمات آموزشی وجود ندارد.

معلمان خرید خدمت مورد تایید گزینش آموزش و پرورش نیستند

به گفته شریفی‌نیک؛ نیروهای خرید خدمت بعد از پذیرش با حداقل حقوق و بیمه 15 روزه استخدام می‌شود و این افراد نه استخدام دائم هستند و نه حق سنواتی به آنها تعلق می‌گیرد.

این فعال دانشجویی ادامه داد: افرادی که به عنوان نیروی خرید خدمات جذب می‌شوند آموزش مناسب برای تدریس، نحوه کلاس داری و تعامل با فراگیران را سپری نکردند و عملا قادر نیستند به طور شایسته به تعلیم دانش آموزان بپردازند. دانش آموزانی که در کلاس درس این معلمان آموزش می‌بینند دچار ضعف علمی خواهند شد.

وی با انتقاد از رعایت نشدن عدالت آموزشی در مناطق محروم کشور خاطر نشان کرد: متاسفانه دانش آموزان مناطق محروم و کم برخوردار کشور معلمانی دارند که از لحاظ سواد تربیتی و آموزشی از بقیه معلمان مناطق دیگر ضعیف هستند. سرانه دانش آموزی در چنین شرایطی نیز تقلیل میابد و این خود مانع تحقق عدالت آموزشی که یکی از مهمترین چشم اندازهای سند تحول بنیادین است.

شریفی‌نیک گفت: نگاه اقتصادی دولت و مسئولان به ساحت آموزش‌و‌پرورش خطرناک و نگران کننده است زیرا این مخاطبان حوزه آموزشی آینده‌سازان کشور هستند.

خرید خدمات آموزشی مانع تحقق عدالت آموزشی است

جانشین بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان سیس و تان و بلوچستان اضافه کرد: طرح خرید خدمات آموزشی کسری بودجه را در آموزش‌و‌پرروش نشان داده و حدودا 20درصد دانش آموزان تحت پوشش مدارس دولتی را در معرض خطر قرار می‌دهد. تبعیض در آموزش‌و‌پرورش زمینه ساز فساد و تباهی در آینده بوده زیرا خرید خدمات در واقع همان خصوصی سازی مدارس و به تعبیری اجرایی شدن سند ۲۰۳۰ است.

وی با اشاره به اینکه متاسفانه به جای گسترش گفتمان علم و بهبود سطح علمی کشور در تمام جامعه، به انحصار و خصوصی‌سازی علم پرداخته می‌شود، گفت: در حال حاضر عملا به جای پیشرفت و حرکت رو به جلو در آموزش‌و‌پرروش کشور، به صورت کاملا واضح در حال عقب گرد هستیم.

شریفی‌نیک در پایان خاطر نشان کرد: معلمان نقش خطیری در اجرای بیانه گام دوم انقلاب اسلامی و زمینه سازی برای ایجاد جامعه اسلامی و تمدن نوین اسلام دارند. مسئولان نیز با همکاری، مجاهدت و نگاه ویژه به حوزه آموزش و پرورش در راستای تحقق این اهداف باید معلمان را کمک کنند.

انتهای پیام/

300 / 320 خرید خدمات آموزشی عدالت آموزشی سند ۲۰۳۰

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: خرید خدمات آموزشی عدالت آموزشی سند ۲۰۳۰ طرح خرید خدمات آموزشی آموزش و پرورش عدالت آموزشی شریفی نیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۳۹۷۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گلایه شهروندان از اختلال در سامانه آموزش و پرورش


به گزارش سرویس شهروند خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، وزارت آموزش و پرورش به منظور رفاه حال دانش آموزان و معلمان اقدام به ایجاد پنجره واحد خدمات الکترونیک آموزش و پرورش یا my.medu.ir کرد تا از خدمات گسترده آن به صورت غیرحضوری بهره‌مند شوند. اما به گفته قبول شدگان آزمون استخدامی آموزش و پرورش افراد پس از وارد شدن به این درگاه برای بارگزاری مدارک با اختلال مواجه می شوند و با توجه به محدود بودن زمان برای ارائه مدارک قبول شدگان آزمون استخدامی تا تاریخ ۹ اردیبهشت شهروند خبرنگار ما درخواست سریع پیگیری این موضوع را دارند.

متن پیام شهروند خبرنگار ما:
سلام من در آزمون استخدامی آموزگاری آموزش و پرورش که اسفند ۱۴۰۲ برگزار شد شرکت کردم و مرحله اول قبول شدم، طبق اعلام سازمان سنجش داوطلبین از روز پنحشنبه تا یکشنبه مهلت دارن وارد سایت مشخص شده بشن و مدارکشون رو جهت مرحله مصاحبه بارگزاری کنن، از روز پنجشنبه من هر دو ساعت یکبار حتی نیمه های شب وارد سایتmy.medu.ir میشم، و بخش گزینش و استخدام رو هر چه میزنم باز نمیکنه، تو رو خدا کمک کنید بگید چه کنیم مهلت بارگزاری مدارک تا یکشنبه تموم میشه، این چه وضعیه؟!

دیگر خبرها

  • تکریم معلمان، زمینه تحول همه حوزه‌ها را فراهم می‌کند
  • ۳۰۲ نفر جذب آموزش و پرورش قزوین خواهند شد
  • آزمون‌های نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است
  • جزئیات ثبت سفارش کتاب‌های درسی اعلام شد
  • لزوم ایجاد فضا‌های آموزشی و تربیتی در آموزش و پرورش
  • شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود/ جزئیات اجرای نظارت آنلاین
  • گلایه شهروندان از اختلال در سامانه آموزش و پرورش
  • جشنواره نوآوری و فناوری دانش آموزی در تبریز برگزار می شود
  • چرا اردستان معاونت آموزشی و پرورشی ندارد؟
  • نظام آموزشی اردستان، معاونت آموزشی و پرورشی ندارد