Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول بسیج دانشگاه فرهنگیان حکیم فردوسی البرز در نامه‌ای به دبیر شورای نگهبان خواستار حذف خرید طرح خدمات آموزشی شد‌.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، میثاق شمسینی، مسئول بسیج دانشگاه فرهنگیان حکیم فردوسی استان البرز در نامه‌ای به احمد جنتی، دبیر شورای نگهبان، به ایرادات بودجه ۹۹ و موضوع خرید خدمات آموزشی اشاره و اعلام کرد که تجربه اجرای طرح خرید خدمات آموزشی در سال‌های اخیر نشان داده است که این طرح با کاهش سطح کیفی خدمات ارائه شده، به کارگیری نیروی انسانی آموزش ندیده، ارزان‌قیمت و بدون حق بیمه سعی بر کسب سود بیشتر دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در این نامه آمده است:

آموزش و پرورش جزو مهمترین و اصلی‌ترین ارکان تربیتی جمهوری اسلامی است و نقش اساسی آن در پیشبرد ارزش‌های دینی و ساختن فردایی بهتر برای کشورمان بر هیچ کس پوشیده نیست.
با وجود این اهمیت، اما آموزش و پرورش همواره با مشکلات و مصائب عدیده‌ای دست و پنجه نرم می‌کند که یکی از آنها، مشکلات در حوزه اقتصادی و بودجه بندی آموزش و پرورش است که در ذیل آن همواره شاهد بروز ناعدالتی‌هایی هستیم. در ادامه به برخی از این موارد علی الخصوص بحث خرید خدمات آموزشی در بودجه ۹۹ اشاره خواهیم کرد.

جمع کلی اعتبارات وزارت آموزش و پرورش با ردیف‌های متفرقه انتقال نایافته در قانون بودجه سال ۱۳۹۸ بیش از ۵۴ هزار میلیارد تومان بوده که با رشد ۱۸ درصدی در لایحه ۱۳۹۹، به بیش از ۶۴ هزار میلیارد تومان رسیده است. اما نکته قابل توجه این است که با وجود این افزایش، عموماً ردیف‌ها و برنامه‌های مرتبط با عدالت آموزشی و کیفیت آموزشی کاهش اعتبار داشته اند و یا افزایش مناسبی نداشته اند.

برای نمونه کاهش۴۵.۶٣ درصدی «کیفیت بخشی به فعالیت‌های آموزش و پرورش و توسعه عدالت آموزشی»، کاهش ٢٩.۵٢ درصدی ردیف «توسعه کمی و کیفی آموزش پیش از دبستان»، کاهش حدود ۷۶ درصدی برنامه «پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی دانش آموزان» و موارد دیگری از این دست، خود نشانگر عدم نگاه کارشناسی به لایحه بودجه ٩٩ وزارت آموزش و پرورش است.

طرح خرید خدمات آموزشی نیز از مهم‌ترین اشکالات بودجه ۹۹ در حوزه آموزش و پرورش می‌باشد. با توجه به حاکمیتی بودن آموزش و پرورش عمومی و ممنوعیت صریح واگذاری مدارس در ماده «۲۵» و «۲۸» قانون برنامه ششم توسعه، بهره‌برداری از واحد‌های آموزشی همچون مدارس و واگذاری آن‌ها به بخش خصوصی مغایر با قانون برنامه ششم توسعه می‌باشد. این ملاحظات در قانون بودجه سال ۹۸ لحاظ شد و نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی این طرح را از لایحه بودجه حذف کردند، اما با دستور رئیس جمهور محترم، این طرح باز هم به لایحه ۹۹ اضافه شد و متاسفانه نسبت به گذشته نیز سهم آن افزایش چشمگیری پیدا کرده است.

مدافعان این طرح به اسم برقراری عدالت، بیشتر شدن سرانه دانش آموزان مدارس دولتی و کم شدن فاصله کیفی آموزش مدارس حاشیه‌ای و روستایی با مدارس شهری، به دنبال اجرای آن هستند، اما تجربه اجرای طرح خرید خدمات آموزشی در سال‌های اخیر نشان داده است که این طرح با کاهش سطح کیفی خدمات ارائه شده، به کارگیری نیروی انسانی آموزش ندیده، ارزان‌قیمت و بدون حق بیمه سعی بر کسب سود بیشتر دارد و عملاً اجرای این طرح، مسیر رسیدن آموزش و پرورش را به عدالت آموزشی ناهموار می‌کند و با یک نگاه هزینه‌ای و نه سرمایه‌ای به این نهاد، کیفیت را فدای کمیت کرده است.
حال ما به عنوان قشر کوچکی از فرهنگیان جامعه از اعضای محترم شورای نگهبان درخواست می‌کنیم تا با نگاه دقیق و کارشناسی شده این طرح را از لایحه بودجه ۹۹ حذف کرده و همچنین به اصلاح دیگر اشکالات وارده بر بودجه وزارت آموزش و پرورش همت گمارند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: شورای نگهبان بودجه 99 بسیج دانشجویی خرید خدمات آموزشی آموزش و پرورش بودجه ۹۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۶۶۹۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نامه رئیس دانشگاه فردوسی به روسای دانشگاه‌های آمریکا در حمایت از تجمعات ضداسرائیلی دانشجویان

ایسنا/خراسان رضوی رئیس دانشگاه فردوسی مشهد در نامه‌ای به روسای دانشگاه‌های آمریکا از دانشجویانی که شجاعانه علی‌رغم سرکوب شدید پلیس آمریکا، با تحصن و تجمع صدای مردم مظلوم غزه شدند، حمایت کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فردوسی مشهد، متن نامه مسعود میرزایی به شرح زیر است:

به نام خدا

همکاران محترم؛ دانشگاه‌های ما به عنوان حافظان آموزش عالی و آزاداندیشی، باید به عنوان سنگری جهت تبادل آزاد نظرات و ایده‌ها عمل کنند. ما در دانشگاه فردوسی مشهد، عمیقاً احساس می‌کنیم که باید نگرانی خود را نسبت به سرکوب تظاهرات مسالمت‌آمیز دانشگاه‌ها علیه جنگ غزه، و به طور مشخص‌تر، اقدامات و سیاست‌های بی‌رحمانه اسرائیل ابراز کنیم.

اقدامات خشنی که برای خفه کردن گفتمان آکادمیک در مورد این مسائل مهم حقوق بشری انجام شده، عمیقاً نگران‌کننده است. این نه تنها قداست و حرمت آزادی آکادمیک را تحت‌الشعاع قرار می‌دهد، بلکه مانع تلاش جمعی‌ ما برای دستیابی به حقیقت و عدالت می‌شود.

با توجه به تأثیر مخرب جنگ بر زندگی انسان‌های بی‌گناه از جمله کودکان، این وظیفه اخلاقی ماست که اقداماتی که حقوق بشر را نقض می‌کند، محکوم و در مورد این نگرانی‌های فوری و حیاتی جهانی، گفت‌وگوی باز را تشویق کنیم. به عنوان آموزگاران، ما باید از آرمان صلح و عدالت دفاع و اطمینان حاصل کنیم که جوامع دانشگاهی ما فضای امنی برای طرح انتقاد و حمایت از آرمان‌ صلح و عدالت هستند.

ما از همه دست‌اندرکاران می‌خواهیم که قاطعانه از این اصول حمایت کنند تا بر تعهد خود نسبت به آزادی اندیشه و کرامت انسانی مجدداً تاکید کنیم.

با احترام و دعوت به اقدام، مسعود میرزایی شهرابی، رئیس دانشگاه فردوسی مشهد

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • روایتگری عملیات وعده صادق به سبک پرده خوانی
  • نامه رئیس دانشگاه فردوسی مشهد به روسای دانشگاه‌های آمریکا‌
  • نامه رئیس دانشگاه فردوسی به روسای دانشگاه‌های آمریکا در حمایت از تجمعات ضداسرائیلی دانشجویان
  • استخدام دانشجویان دانشگاه‌ها در آموزش و پرورش/جزییات طرح راتبه معلمی
  • دانشجویان سال سوم دانشگاه‌ها، بورسیه دانشگاه فرهنگیان می‌شوند
  • رییس دانشگاه فردوسی مشهد به روسای دانشگاههای آمریکا نامه اعتراضی نوشت
  • بورسیه شدن دانشجویان سال سوم دانشگاه‌ها برای آموزش و پرورش
  • دانشگاه فرهنگیان کرمان با کمبود شدید فضا روبه‌رو است
  • لزوم آمادگی بسیج فرهنگیان برای حل مسائل آموزش و پرورش
  • ریل جذب در آموزش و پرورش توسط فرهنگیان جوان انقلابی تغییر کرد